Mii de români se întorc în țară pe la Vama Nădlac din cauza pandemiei de coronavirus. Timpul de așteptare s-a redus semnificativ

19 martie 2020, 13:39

Timpul de așteptare în Vama Nădlac s-a redus semnificativ – nu se stă mai mult de 3o de minute până la îndeplinirea formalităților vamale. Asta pentru că, românii care azi-noapte au tranzitat Ungaria au reușit deja să treacă de vamă.

Autoritățile maghiare permit românilor să treacă prin țara vecină pentru a se îndrepta către România doar în intervalul 21.00 – 5.00 ora Ungariei, asta pentru a decongestiona situația care a apărut la frontiera cu Austria.

Începând cu noaptea de marți spre miercuri, când autoritățile maghiare au permis românilor să tranziteze și până azi dimineață la ora 8.00, peste 12 500 de români au intrat în țară pe la Vama Nădlac, peste 4500 de autoturisme.

Cei care vin din zona galbenă merg în autoizolare, cei care vin din zona roșie merg direct în centrele de  carantină din județele de carantină, unde ajung sub escorta poliției și a jandarmeriei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite