Mii de oameni au protestat în mai multe oraşe din ţară faţă de ordonanţele privind graţierea şi modificarea Codului penal

23 ianuarie 2017, 08:41

Cei mai mulţi manifestanţi au fost la Cluj, unde au protestat aproximativ cinci mii de oameni. La Sibiu şi Timişoara au manifestat câte trei mii de oameni, iar la Iaşi au fost în stradă circa două mii de protestatari.

Au fost câteva sute de manifestanţi şi în alte oraşe precum : Constanţa, Ploieşti, Arad, Oradea, Târgu-Mureş, Alba Iulia, Braşov, Piteşti sau Baia Mare.

La Cluj-Napoca, 5 mii de oameni s-au strâns în Piaţa Unirii apoi au plecat în mars pe străzile din centrul oraşului.

Şi la Timişoara aproape trei mii de oameni au protestat in Piata Victoriei. Oamenii au semnat o „Petitie în vederea consolidării statului de drept”.

Aproape 3.000 de sibieni au protestat în centrul oraşului.

Peste 1000 de braşoveni au protestat în centrul vechi al oraşului. S-au adunat lângă clădirea Prefecturii şi apoi au plecat în marş până la sediul filialei judeţene a PSD.

Câteva sute de oameni s-au adunat aseară şi în faţa primăriei din Arad. A fost un protest paşnic, la care au participat arădeni de toate vârstele.

La Constanţa, o mie de oameni au ieşit în stradă pentru a protesta.

Şi craiovenii au ieşit în stradă. Aproximativ 100 de persoane s-au strâns în centrul oraşului în urma unui apel făcut pe o reţea de socializare.

La Iaşi, aproximativ o mie de oameni s-au strâns aseara în Piaţa Unirii.

Manifestaţiile din ţară, cu sau fără autorizaăii, s-au încheiat paşnic şi nu s-au înregistrat incidente. Oamenii sunt hotărâţi să iasă în stradă şi zilele următoare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite