Mihai Goţiu a depuns plângere penală împotriva lui Mirel Palada

14 septembrie 2017, 10:29

ACTUALIZARE 16.50. Mihai Goţiu a depus plângere penală pentru ultraj împotriva lui Mirel Palada. La ieşirea din secţia de poliţie, senatorul USR a declarat că Parchetul va stabili dacă plângerea este întemeiată.

(w460) Plângerea

________________________________

Scandalul a izbucnit în timpul unei emisiuni TV. După câteva replici aprinse în direct, cei doi au trecut la altercaţii, în pauza publicitară. Goţiu, care este vicepreşedinte al Senatului, susţine că Palada l-a lovit cu pumnul în faţă şi a fost nevoie de intervenţia oamenilor din platoul de televiziune ca să îl oprească şi să îl scoată din clădire. Mihai Goţiu a declarat că va depune plângere penală împotriva lui Mirel Palada.

“Nu ştiu dacă voi ajunge chiar astăzi şi la poliţie pentru a depune plângerea penală, dar, cu siguranţă voi depune plângerea dacă nu astăzi,la începutul săptămânii viitoare în primele zile, pentru că nu e foarte mult de documentat. Mai aştept şi înregistrările din platou de pe camerele de supraveghere. Aştept să-şi ceară scuze faţă de cetăţenii României pentru ceea ce a făcut. Nu aştept eu personal astfel de scuze”, a declarat Mihai Goţiu.

„Pe parcursul nopţii, am primit nişte reacţii incredibile de la colegi, de la prieteni. Pe SMS, pe Facebook, pe Whatsapp au curs zeci, sute de mesaje, mi s-a descărcat telefonul. Nu am reuşit şi, probabil, nu voi reuşi să răspund la toate. Mi-au dat lacrimile pentru că am simţit toată această susţinere, toată această solidaritate”, a mai spus Goţiu.

“Nu gestul lui Mirel Palada mă doare cel mai mult ci mărturisirea medicului de gardă de la Urgenţe, care mi-a spus că se gândeşte serios să plece din ţară. Cu buza spartă de un fost reprezentant al Puterii, cum să îl convingi pe un om să rămână într-o astfel de ţară şi să fii şi credibil?” Mihai Goţiu

REACŢII

“Solicit pedepsirea golanului politic pentru infracţiunea pe care a săvârşit-o” Ludovic Orban, preşedintele PNL.

“Nu poţi justifica o reacţie de genul ăsta prin comportamentul celuilalt. Reacţia domnului Palada a fost total isterică, total disproporţionată şi total nejustificată” – Ciprian Grădinaru, sociolog.

“Oricât de provocator sau de enervant este un adversar politic NU EXISTĂ NICIO SCUZA pentru a-ţi rezolva o problemă cu pumnii! Îmi pare rău de Mirel Palada (nu mă dezic acum de el ca om sau coleg într-o perioadă dificilă) dar cred că eu pot să îi spun adevărul neplacut – a făcut o mare prostie şi va plăti scump pentru asta”Victor Ponta, fost premier.

Iulian Bulai, membru USR, a reacţionat pe un site de socializare unde se plânge că, în ultimele luni, el şi alţi colegi de partid au fost ameninţaţi de membri PSD.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite