Mihai Constantinescu, în stare critică. Sorina Pintea: „Prognosticul e rezervat”

14 mai 2019, 08:41

ACTUALIZARE. Prognosticul în cazul cântăreţului Mihai Constantinescu este unul rezervat, el aflându-se în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a declarat, marţi, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, conform Agerpres.

„Artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. El a fost internat ieri dimineaţă, a venit în UPU în stop cardiorespirator, a fost resuscitat, intubat, se află la Terapie Intensivă”, a precizat ministrul.

În cursul nopţii, cântăreţul ar mai fi avut un stop cardiorespirator.

„Se pare că azi-noapte a mai repetat stopul, prognosticul este rezervat, din ceea ce spun medicii”, a adăugat Sorina Pintea

__________________________

Cântăreţul este internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Floreasca și medicii sunt rezervați în privința evoluției stării lui de sănătate.

Mihai Constantinescu a fost găsit, ieri, de către soția lui căzut în casă, în stare de inconştienţă. A chemat salvarea, iar medicii au reușit să îl resusciteze. 10 minute, artistul nu a avut activitate cardiacă.

A fost transportat apoi la spital și de atunci se află în grija medicilor.

Cântărețul în vârstă de 73 de ani are probleme cu inima de mai mult timp și a suferit două intervenții chirurgicale. În luna martie, Mihai Constantinescu şi-a anulat spectacolele din cauza stării de sănătate.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite