Mihai Anton Ricci: „Bunătatea, dreptatea, verticalitatea, credința în Dumnezeu fac din Regele nostru un personaj de anvergură planetară”

9 decembrie 2017, 15:49

„A fost un mare personaj istoric dacă ne gândim numai la acest episod – 23 august 1944 – care a scurtat durata conflagrației mondiale cu mai multe luni, 6 luni spun unii istorici, a salvat sute de mii de vieți, a permis ca să rămână din Armata Română suficient pentru a elibera Transilvania și merge și până la Berlin, la sfârșitul războiului”, a subliniat Mihai Anton Ricci.

„Al doilea act istoric important pentru țară a fost implicarea suveranului și a familiei regale în acțiunile pentru obținerea aderării la NATO și la Uniunea Europeană”, a adăugat el.

Fostul secretar al Principesei Margareta a arătat că păstrează „amintirea unui om în afara normelor, cu totul excepțional și prin anvergura și acțiunile istorice, dar și ca ființă umană”. „Bunătatea, dreptatea, verticalitatea, credința în Dumnezeu fac din Regele nostru un personaj de anvergură planetară, recunoscut și admirat peste tot”, a conchis el.

Fostul şef al Casei Majestăţii Sale Regelui Mihai propune canonizarea suveranului român

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite