Mihaela Triculescu și Adriana Cotel au fost demise de la șefia ANAF, respectiv a CNAS. Ambele erau apropiatele lui Darius Vâlcov

3 iunie 2019, 14:21

UPDATE Mihaela Triculescu a fost demisă de la șefia ANAF și va fi înlocuită de Mirela Călugăreanu. Iar Adriana Cotel a fost și ea demisă de la șefia CNAS și în locul ei a fost numit provizoriu Răzvan Teohari Vulcănescu.

Luiza Gireadă transmite pentru Telejurnal: Guvernul urmează să le demită pe șefa ANAF și pe șefa Casei Naționale de Sănătate (CNAS). Această informație o avem pe surse, însă știm sigur că ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, va face declarații la ora 16.00 despre activitatea ANAF. Ministrul este nemulțumit de activitatea Mihaelei Triculescu la conducerea ANAF, de faptul că nu a făcut suficiente reforme, nu a crescut încasările la buget așa cum promisese, așa încât, cel mai probabil astăzi, ea va pleca. Și față de Adriana Cotel, șefa Casei Naționale de Sănătate, sunt nemulțumiri, aceasta era considerată, ca și Mihaela Triculescu, o apropiată a lui Darius Vâlcov. CV-ul și experiența acesteia, ca și cele ale Mihaelei Triculescu, nu justificau o asemenea funcție înaltă, iar activitatea din ultimele luni nu a adus motive pentru menținerea ei în funcție.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite