Mihaela Buzărnescu urcă pe cel mai bun loc al carierei, Alexandra Dulgheru a obținut prima victorie după 9 luni

3 mai 2018, 08:25

Mihaela Buzărnescu a jucat miercuri, în optimile turneului WTA de la Praga, cu Antonia Lottner din Germania. După un 6-0 scurt în primul set, Mihaela a fost condusă în cel de-al doilea, dar a salvat trei mingi de set şi s-a impus în tie-break cu 9-7. Buzărnescu o va întâlni în sferturi pe finalista de anul trecut, Kristina Pliskova, din Cehia.

În turneul de la Rabat, Alexandra Dulgheru a întâlnit-o pe Katarina Zavatska. Ucraineanca şi-a adjudecat cu 7-5 un prim set care a durat 66 de minute. Alexandra a crescut ritmul în actul secund, pe care l-a câştigat cu 6-2, dar în decisiv românca a cedat cu 4-6, din nou după un meci foarte lung, de două ore şi 51 de minute, astfel că Zavatska va fi cea care o va întâlni, în sferturile de la Rabat, pe numărul 60 WTA, Su Wei Hsieh, din Taipei.

În primul meci de la Rabat, Alexandra Dulgheru, ajunsă pe tabloul principal din postura de lucky loser, a obținut prima victorie într-un turneu WTA, după 9 luni. Românca a trecut de favorita a patra a turneului, Timea Babos. După 2-6 în primul set, Alexandra  a dus partida în decisiv, scor 9-7 în tie break. În setul trei, românca s-a impus cu 7-5 în faţa adversarei clasate cu 135 de locuri mai sus.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite