Mihaela Buzărnescu participă la Jocurile Olimpice de la Tokyo. „Sunt extrem de fericită şi onorată că îmi voi reprezenta ţara. Este un vis din copilărie

Mihaela Buzărnescu
Mihaela Buzărnescu
14 iulie 2021, 19:05

„Sunt extrem de fericită şi onorată că îmi voi reprezenta ţara. Este un vis de mic copil, îmi doream din tot sufletul, sunt fără cuvinte. Abia aştept să plec acolo, să lupt pentru ţară, să dau ce am mai bun şi să vin cu un rezultat bun. Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături, sper să nu vă dezamăgesc”, a declarat Mihaela Buzărnescu.

„Am fost hotărâtă și am vrut de la bun început și mi-am dorit să joc cât mai bine și mi-am spus că am toate șansele mele pentru a câștiga chiar dacă vin după o accidentare, după o operație și după meciuri nu neapărat să zic rezultate extraordinare”, a explicat jucătoarea de tenis.

La finalul lui 2019, Buzărnescu a cerut clasament protejat înainte să se opereze la umărul stâng, sechelele intervenției simțindu-se și acum.

„Trebuie să lucrez mai mult la serviciu. Repet, nu e ușor, după operație pot spune că nu mai e la fel ca înainte serviciul meu și am o oarecare reținere pe care lucrez, mental, să o depășesc”, a mai spus sportiva.

Mihaela Buzărnescu, 33 de ani, este a treia jucătoare de tenis din România care participă la Tokyo, după Raluca Olaru şi Monica Niculescu, care vor face pereche la dublu.

Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc în perioada 23 iulie – 8 august 2021

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite