Mihaela Buzărnescu a fost eliminată în optimi la Istanbul. Ana Bogdan este singura româncă rămasă în turneu

25 aprilie 2019, 08:10

Cu serviciul de meci pierdut, Buzărnescu a clacat nervos după ce a ratat primul ei sfert de finală în ultimele 9 luni. La Istanbul, Ana Bogdan este singura românca rămasă în concurs în urma abandonului adversarei.

Cu un prim set în care i-a lăsat un singur ghem lui Gasparyan, Buzărnescu a avut 3-1 în a doua manșă, înainte ca rusoiaca să o egaleze după ce i-a luat 5 din ultimele 6 ghemuri.

Revenită de la 1-3 în setul decisiv, Buzărnescu şi-a pierdut serviciul de meci la 5-3 şi a apelat la ajutorul antrenorului, înainte să cedeze nervos şi să izbucnească în plâns.

Două puncte a mai câştigat Miki Buzărnescu în ultimele trei ghemuri, ca să rateze, la Istanbul, calificarea în primul ei sfert de finală, la 9 luni după San Jose, turneu pe care l-a şi câştigat.

Acceptată pe tabloul principal după calificări, Ana Bogdan a pierdut doar ghemul din debutul meciului cu Flipkens şi, după un prim set în care nu i-a oferit nicio şansă de break numărului 59 WTA, românca a beneficiat de accidentrea belgiencei şi abandonul acesteia în urma primului joc din manşa secundă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite