Microbuz răsturnat în Constanța. Două victime prinse sub autovehicul au fost declarate decedate. 20 de persoane rănite

15 ianuarie 2020, 09:51

Accidentul a avut loc pe DN38, între Constanța și Negru Vodă. Microbuzul a ieșit de pe șosea la intrarea în localitatea Topraisar. În zonă era polei și se semnala ceață densă.

Din primele date, șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

Mai multe ambulanțe și echipaje de descarcerare au fost mobilizate. Două persoane au fost scoase de sub microbuz inconștiente. Medicii nu le-au putut salva.

Microbuzul răsturnat făcea curse către Constanța. Din primele date reiese că era supraîncărcat.

Pe același drum, câteva ore mai târziu, a avut loc un alt accident. Șoferul unui TIR a scăpat autotrenul de sub control și a lovit două mașini.

Din cauza celor două accidente s-au format cozi de 3 kilometri. Șoferii au fost blocați în trafic zeci de minute.

_________________________________

ACTUALIZARE Cele două persoane extrase de sub microbuz – o femeie și un bărbat – au fost declarate decedate.

Ceilalți răniți au fost transportați la Spitalul județean Constanța, cu traumatisme multiple.

În total, în microbuz se aflau 23 de persoane.

ACTUALIZARE Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, numărul victimelor din microbuzul care s-a răsturnat miercuri dimineața în Constanța a ajuns la 16.

Potrivit IGSU, toate cele 16 victime, din care două două inconștiente și 14 conștiente, primesc asistență medicală de urgență la fața locului și vor fi transportate la spital.

(w500) Accident r

ACTUALIZARE ISU Constanța a anunțat că cele două victime care au fost prinse în microbuz au fost extrase și sunt inconștiente.

Accidentul a avut loc la intrarea în Topraisar dinspre Amzacea, pe DN 38.

Reprezentanții ISU au transmis inițial că 11 persoane au fost rănite în accident, dintre care două au fost prinse sub microbuz.

La fața locului au fost trimise 8 ambulanțe, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de stingere și una de descarcerare.

Drumul este blocat. Pe carosabil sunt porțiuni acoperite cu polei, iar în zonă este ceață densă.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române sfătuiește șoferii care se deplasează pe DN38 (E675) Constanța – Negru Vodă să manifeste prudență sporită la volan, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte și să adapteze viteza la condițiile de drum, întrucât în zona localităților Amzacea – Topraisar.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă