Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand Politica de cookies Vezi și Politica de Confidenţialitate care face referire la modul în care colectăm, folosim şi partajăm datele dumneavoastră pentru a va oferi serviciile TVR precum şi modul în care folosim platformele sociale.
VIDEO TELEJURNAL

Micii bucătari. 15 copii învaţă să gătească meniuri tradiţionale din Italia, China şi Thailanda

Există cursuri chiar şi în vacanţă. 15 copii din clasele primare învaţă să gătească meniuri tradiţionale din Italia, China şi Thailanda. Printre ingrediente: tapioca, paste, lapte de cocos şi multe altele. La primul curs, cei mici au aflat cum se prepară pastele în casă şi sosul pesto.

13 August 2014, 12:46 |
Să gătim sănătos
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Cu puţină îndemânare şi mult suflet, masa a fost gata în mai puţin de o oră. Cei mici au împărţit mâncarea frăteşte.

Copiii au aflat cum să pregătească bunătăţi, dar şi câteva lucruri despre Italia.

Maestrul bucătar, cel care a predat ştafeta în bucătărie, a fost chiar ambasadorul Jamie Oliver în România.

Copiii îşi petrec foarte plăcut timpul, învaţă de gătească, socializează şi îşi înlesnesc deprinderile practice, în acelaşi timp mai învaţă câte ceva despre lumea înconjurătoare, a explicat Dana Burlacu Visternicu, ambasador Food Revolution Community România.

În zilele urmatoare, copiii vor învăţa să gătească specialitati din China şi Thailanda.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 18°C 18°C
IASI 15°C 15°C
CLUJ 13°C 15°C
CONSTANTA 17°C 15°C
CRAIOVA 19°C 18°C
BRASOV 11°C 13°C
Vezi toate informatiile meteo
CURS BNR - 25 Septembrie 2018, 03:03
 
INDICI BVB
 
INDICE BET
Data: 24-09-2018
Deschidere: 8382.72
Maxim: 8427.97
Mimim: 8361.61
Variatie: -0.06%
TLV
2.33
0%
BRD
13.58
1.17%
FP
0.92
0.99%
SNP
0.37
1.35%
SNG
32.75
0.76%
EL
10.32
1.17%
TGN
355.50
1%
SIF5
2.14
0%
COTE
87.00
0.46%
M
26.50
3.28%
ARHIVĂ ȘTIRI