Michel Platini a fost eliberat după 15 ore de audieri

19 iunie 2019, 10:28

Ancheta începută în 2016 îl vizează și pe fostul președinte francez Nicolas Sarkozy care a participat alături de Platini și Emirul Qatarului la o întâlnire cu câteva zile înaintea votului.

Michel Platini, fost președinte UEFA între 2007 și 2015 a fost suspendat din orice activitate legată de fotbal pentru încălcarea codului de etică al FIFA.

La ieșire din secția de poliție, Platini părea foarte relaxat, iar avocatul său le-a spus jurnaliștilor că s-a făcut mult tam-tam pentru nimic.

Michel Platini: Tot timpul am fost relaxat pentru că nu am nicio legătură cu ce se întâmplă. Acesta este un caz mai vechi, îl ştiţi, vi l-am mai explicat. M-am exprimat întotdeauna transparent în toate ziarele. Asta e, continuă, ei investighează, ei caută.

William Bourdon, avocatul lui Michel Platini: Mult tam-tam pentru nimic. Uitați, o audiere foarte lungă. Michel Platini a răspuns tuturor întrebărilor cât a putut de sincer și precis. Nu considerăm că Michel Platini poate fi suspect în vreun fel, nici ieri, nici azi, nici mâine.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite