TENIS: Simona Halep și Angelique Kerber s-au calificat în turul doi la Miami, după ce le-au învins pe favoritele 1 la dublu, Mertens și Sabalenka

26 martie 2021, 23:12

Meciul a durat o oră și 22 de minute. Setul 1 a fost unul echilibrat. La 5-5, Halep și Kerber au reușit să revină de la 0-40 și să facă break-ul, apoi au încheiat setul pe serviciul Simonei, care a jucat foarte ofensiv.

Halep și Kerber au început bine și setul doi, reușind break-ul. Și-au făcut apoi serviciul și au mai reușit un break, distanțându-se la 3-0.

(w500) Simona Hal

Perechea Mertens/Sabalenka a reușit să recupereze cele două break-uri și să egaleze la 3.

La 4-4, perechea Halep/Kerber a făcut un nou break și Kerber a servit pentru meci. Nemțoaica nu a reușit să încheie meciul, scorul devenind 5-5. Halep și Kerber au reușit încă un break, apoi românca a încheiat setul și meciul pe propriul serviciu.

(w500) Angelique

În turul următor, Simona Halep și Angelique Kerber se vor duela cu perechea Lyudmyla Kichenok/Jelena Ostapenko (Ucraina/Letonia).

Prin calificarea în turul secund, Simo și Angie și-au asigurat un premiu total de 18.000 de dolari şi câte 120 de puncte WTA.

Tot la Miami, perechea româno-rusă Monica Niculescu/Anna Blinkova a fost învinsă categoric de cuplul Bethanie Mattek-Sands/Iga Swiatek, scor 0-6, 1-6, după două seturi care au durat câte 24 de minute.

Și Raluca Olaru, campioană săptămâna trecută la Sankt Petersburg alături de ucraineanca Nadia Kichenok, a fost învinsă în primul tur de perechea americană Gauff/McNally, scor 3-6, 1-6.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite