„Mi-e un pic groază să mă duc direct în examen fără să vin la școală înainte”. Cum au fost primiți la pregătire elevii: cu covorașe cu clor, termometre, măști și doze cu dezinfectant

2 iunie 2020, 14:29

-Ai avut simptome? Febră, tuse în ultimele 24 de ore? Dureri de gât?

Personal medical la intrarea în școală și profesori care îi ghidează pe elevi pe trasee clare. Covorașe cu clor la ușă, termometru sau termoscanner, măști, doze cu dezinfectant. Așa au fost așteptați elevii în școli.

Profesorii au pus la punct un program cu exerciții de toate tipurile – de la cele mai simple, la probleme complicate și speră ca elevii să obțină rezultate cât mai bune la examene.

La Cluj, la Liceul Teoretic „Avram Iancu”, primii elevi au intrat în clase la ora 08.30, după ce au fost parcurși toți pașii impuși de pandemie.

În timpul orelor, atât profesorii, cât și elevii poartă mască de protecție. Băncile au fost dispuse astfel încât între elevi să fie cel puțin 2 metri distanță.

În Capitală, 13 mii în elevi de clasele a VIII-a și a XII-a vor participa la aceste cursuri de pregătire.

Examenele naționale la clasa a VIII-a vor avea loc în perioada 15-18 iunie, iar probele de Bacalaureat în perioada 11-25 iunie.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite