CORESPONDENŢĂ DE LA BRUXELLES

Metode de relaxare. Yoga şi meditaţie, medicamente pentru tratarea depresiei de după sărbători

Trecerea de la relaxarea din perioada sărbătorilor la stresul de la serviciu este de multe ori greu de suportat. Atât de supărătoare, încât mulți cad în depresie, în ianuarie. Există însa modalitaţi, mai mult sau mai puţin la îndemână, pentru a evita această stare neplăcută. Amănunte în corespondenţa de la Lucian Pîrvoiu.

06 Ianuarie 2020, 12:52 (actualizat 06 Ianuarie 2020, 12:59) |

Ce poate fi mai plăcut și mai relaxant decât ca în prima zi de luni, de după sărbători, să mergeți la o sesiune de yoga? Fiona Crossley are în Bruxelles un studio de yoga unde aplică o metodă inedită de relaxare: metoda gongului.

Cei care își găsesc relaxarea prin spiritualitate pot merge la biserică. Ordinul dominicanilor organizează la Bruxelles adunări de meditație cu ajutorul muzicii de orgă. Efectul relaxant este garantat.

Spiritualitatea și-a dovedit în repetate rânduri eficiența în găsirea păcii interioare și a relaxării și este recomandată chiar de psihologi.

Atunci când însă aceste metode de relaxare nu dau roade, este cazul să vă adresați unui specialist, pentru îndrumare psihologică.

Din Bruxelles, pentru TVR, Lucian Pîrvoiu.

 

 

 

 

 

 

*
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI -1°C 5°C
IASI -4°C 5°C
CLUJ -4°C 0°C
CONSTANTA -1°C 6°C
CRAIOVA 2°C 8°C
BRASOV -4°C 2°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI