METEO. Vremea se răcește, iar în sud și sud-est sunt anunțate ploi

22 martie 2023, 10:40

Pe parcursul acestei zile vremea se mai răcește puțin, norii se adună în peisaj, mai ales în sudul și sud-estul țării, unde sunt anunțate ploi slabe, în rest soare și atmosferă plăcută de primăvară. La altitudini mari s-ar putea să cadă lapoviță și ninsoare și tot aici vântul va prinde putere, în rest va fi domol. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 17 grade.

În Capitală, norii sunt la putere și este posibil să plouă trecător pe parcursul zilei. Se mai răcește puțin față de ziua de ieri, iar maxima nu va depăși 12 grade.

La munte, înnorările persistă pe timp de zi și va ploua în majoritatea masivelor. La altitudini mari vor fi ninsori și lapoviță, iar vântul își va face simțită prezența doar pe creste.

Se pare că joi temperaturile mai cresc puțin și ne vom bucura de soare în majoritatea regiunilor. În zona montanp apar câțiva nori și este posibil să cadă 2-3 stropi de ploaie, iar vântul abia dacă se va simți. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 si 20 de grade.

Vremea în Europa

În Peninsula Iberică, atmosfera se anunță destul de bună în condițiile unui cer senin și nori strict decorativi, pe când în țările vestice și nord vestice, sunt anunțate precipitații sub formă de ploaie, dar și lapoviță.

În țările nordice vremea va fi inchisă, nu sunt schimbări notabile, ploi, lapoviță si ninsori.

În restul continentului, în centrul și sud-estul Europei avem vreme schimbătoare, când soare, când nori de ploaie iar temperaturile vor marca o creștere ușoară.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă