METEO. Vremea rămâne foarte caldă pentru o zi de toamnă. Temperaturile medii vor fi peste cele normale în toată țara

24 octombrie 2023, 10:25

În Capitală vom avea o zi însorită și se va face din nou mult mai cald decât ar fi normal. Cerul va fi mai mult senin iar soarele va fi destul de generos și se vor înregistra 27 de grade.

Și la munte se anunță tot vreme plăcută pentru acest moment al anului. Este posibil să vina 2-3 stropi de ploaie prin masivele vestice, dar norii vin și trec. Vântul se vă înteți din când în când la altitudini mari iar prin stațiuni temperaturile se vor menține ridicate.

Miercuri vremea rămâne frumoasă, iar atmosfera devine foarte plăcută după prânz, însă seara sunt anunțate ploi în vestul, nordul și centrul țării, precum și la munte, unde și vântul va fi mai activ. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 29 de grade.

Vremea în Europa

În Peninsula Iberică cât și în vestul continentului ploile nu se lasă așa ușor nici astăzi și se vor înregistra cantități de apă însemnate.

Aceeași situație o vom întâlni și în Peninsula Scandinavă, unde norii de ploaie își vor face apariția, iar vremea va fi destul de rece.

În schimb, în restul continentului în sud și sud-est vremea va fi în continuare frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit, cu temperaturi în creștere.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite