METEO. Vremea frumoasă va cuprinde aproape toată țara. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade

6 septembrie 2023, 10:20

În Capitală vom avea o zi însorită și mai caldă decât ieri. Norii apar destul de rar iar vântul va adia ușor. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade.

La munte se arată soarele pe tot parcursul zilei, iar temperaturile vor continua să crească. Spre seară vor fi condiții de ploaie în Carpații Meridionali și în Munții Banatului.

Pe litoral, ziua de astăzi ne aduce vreme caldă, soare dar și câțiva nori de ploaie. Vântul va rămâne  destul de insistent iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 29 de grade.

Veștile bune continuă și pentru ziua de joi. Va fi soare iar atmosfera devine foarte plăcută. Trecător vor fi ușoare înnorări și ploi slabe în zona montană și în sud-est și tot pe aici vântul se va intensifica din când în cândm însă se va simți puțin mai tare pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra intre 24 și 30 de grade.

Vremea în Europa

În  Peninsula Iberică, după câteva zile de ploi și temperaturi modeste, astăzi se îndreaptă vremea și va fi soare și atmosferă plăcută. La fel și în nord-vestul continentului, va fi foarte cald pentru această perioadă. Se vor înregistră 30 de grade la Paris, 28 de grade la Londra și Bruxelles.

În nordul Europei vor fi înnorări, dar va ploua doar pe arii restrânse.

În centrul și sud-estul continentului va predomina vremea frumoasă, însă nu este exclus să vina ploi torențiale și furtuni prin sud.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă