METEO. Vremea frumoasă în toată țara. 16 grade în Capitală

16 noiembrie 2023, 10:44

În Capitală se mai încălzește puțin și vom avea o zi plăcută, fără prea mulți nori, vântul va adia ușor iar maxima va ajunge la 15-16 grade.

La munte, ziua de azi aduce vreme mai bună, cu ceva înnorări și câteva ploi slabe, dar la altitudini de peste 1400 de metri o să cadă și un pic de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla cu putere cu viteze de peste 70 de km/h.

Vineri, temperaturile  vor marca o creștere ușoară, va domina atmosfera însorită până după-amiază, când se vor strânge din nou norii în jumătatea sud-vestică, unde va ploua destul de mult, peste 20 de l/mp. La munte vor fi precipitații sub forma de lapoviță și ninsoare și se va depune strat de zăpadă. Vântul va sufla cu putere pe creste dar și în vest și sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 16 grade.

Vremea în Europa

În Peninsula Iberică dar și în nord-vestul continentului cerul va avea înnorări și va ploua iar prin unele zone se pot acumula cantități însemnate de apă. Temperaturile nu se vor modifica semnificativ.

În Peninsula Scandinavă vremea va fi mai rece decât ieri, cu precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

În centrul continentului se anunță nori și ploi , iar în sud și sud-est va predomina vremea frumoasă, așadar temperaturile se vor menține în continuare ridicate pentru această perioadă.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite