METEO. Vremea continuă să se încălzească și va fi soare în majoritatea regiunilor

13 aprilie 2023, 08:59

Joi,  vremea va continua să se încălzească și va fi soare în majoritatea regiunilor, doar în estul țării vor mai fi înnorări și este posibil să cadă câteva picături de ploaie. Vântul va mai avea unele porniri la munte dar și în sudul Banatului iar temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 21 de grade, ceva mai ridicate prin sud și sud-vest.

În Capitala va fi mai cald față de ziua de ieri, soarele va fi destul de generos, vântul abia se va simți, iar temperatura maxima va fi de 19 grade.

Și la munte temperaturile cresc. Vor mai fi nori din loc în loc, dar sunt slabe șanse să plouă. Vântul se va simți doar pe creste.

Vineri, temperaturile vor fi în creștere în cea mai mare parte a țării, cu excepția regiunilor vestice și sud-vestice unde se vor aduna norii din loc în loc și vor aduce ploi torențiale însoțite de descărcări electrice. Pe când în regiunile sudice vor fi posibile căderi de grindină și vijelii, iar cantitățile de apă vor depăși 25 de l/mp. La munte, la altitudini mari vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare și tot pe aici vântul va sufla cu putere. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 24 de grade.

Vremea în Europa

În  Peninsula Iberică avem soare, dar și nori, însă nu sunt anunțate ploi, iar temperaturile sunt destul de plăcute, pe când în țările vestice și nord-vestice norii rămân și astăzi în peisaj și sunt posibile ploi sporadice dar vedem trecător și soarele.

În țările nordice vremea va fi mai mult ploioasa și închisă, meteorologii anunță cantități însemnate de apa și intensificări ale vântului.

În centrul și sud-estul Europei este vreme schimbătoare, precipitațiile vor fi doar izolat, ploile se mai restrâng, așadar soarele se arată printre nori.

Temperaturile vor fi în creștere în cea mai mare parte a tarii cu excepția regiunilor vestice și sud-vestice unde se vor aduna norii din loc în loc și vor aduce ploi torențiale însoțite de descărcări electrice. Pe când în regiunile sudice vor fi posibile căderi de grindina și vijelii iar cantitățile de apa vor depăși 25 de l/mp. La munte, la altitudini mari vor fi precipitații sub forma de lapoviță și ninsoare și tot pe aici vântul vă sufla cu putere. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 24 de grade.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă