METEO. Vreme schimbătoare și condiții de ploaie în sud, est, centru și la munte

20 aprilie 2023, 10:17

În Capitală vom avea vreme schimbătoare și vor fi condiții de ploaie și descărcări electrice. Se face puțin mai cald iar temperatura va urca până la 18 grade.

La munte, atmosfera va fi mohorâtă și va ploua destul de mult iar la altitudini mari vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Prin stațiuni avem temperaturi asemănătoare celor de ieri.

Vineri, norii rămân în continuare pe cer și va ploua din când în când în regiunile sudice, cât și la munte. În Oltenia vor fi descărcări electrice și posibil căderi de grindină. Pe crestele montane, la altitudini de peste 1800 de metri vor mai fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, iar vântul va fi destul de activ în est, sud-est cât și în zona înaltă a Carpaților Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 21 de grade.

Vremea în Europa

În ansamblu, vremea va fi frumoasă atât în Peninsula Iberică cât și în țările vestice și nord-vestice, nori mai mult decorativi și cel mai cald va fi în Spania și Portugalia. Norii ocolesc de această dată țările nordice, iar atmosfera se va menține prietenoasă.

În centrul și sud-estul Europei vremea este ușor schimbătoare și doar izolat vor fi ploi însemnate cantitativ, în rest va fi soare și temperaturi plăcute.

Norii rămân în continuare pe cer și vă ploua din când în când în regiunile sudice, cât și la munte. În Oltenia vor fi descărcări electrice și posibil căderi de grindina. Pe crestele montane la altitudini de peste 1800 de metri vor mai fi precipitații sub forma de lapoviță și ninsoare iar vântul vă fi destul de activ în est, sud-est cât și în zona înaltă a Carpaților Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 21 de grade.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă