METEO. Vreme frumoasă în cea mai mare parte a țării. 25 de grade în Banat, Oltenia și Crișana

2 mai 2023, 10:01

Așadar, domină atmosfera însorită și va fi o zi destul de frumoasă, fără prea mulți nori. Vântul va avea unele intensificări în zona montană, unde rafalele vor depăși 70-80 de km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade în nordul litoralului și 25 de grade în Banat, Oltenia și Crișana.

În Capitală, soarele va străluci în cea mai mare parte a zilei și vom avea o atmosferă destul de plăcută. Vântul va adia ușor, iar temperatura maximă va fi de 21-22 de grade în centrul orașului.

Și la munte vremea va fi bună, cu soare și temperaturi în creștere iar vântul va sufla slab. Spre seară sunt posibile înnorări în masivele vestice, însă sunt slabe șanse să plouă.

Pe litoral se anunță o zi superbă, norii apar destul de rar, vântul va adia ușor, iar temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 16 grade.

Miercuri sunt posibile unele înnorări, mai ales după-amiaza și seara în regiunile vestice și sud-vestice, apoi și în restul teritoriului. În Oltenia, Muntenia, Crișana și Banat vor fi ploi și descărcări electrice iar vântul va sufla slab cu unele intensificări la munte la altitudini mari, în special în Carpații Meridionali.

Vremea în Europa

În Peninsula Iberică deja este a patra zi la rând cu temperaturi extrem de ridicate pentru această perioadă în Spania și Portugalia, chiar și în vest și nord-vest vremea se arată plăcuta, cu soare și nori din loc în loc. În țările nordice vremea se anunță însorită. În centrul și sud-estul Europei sunt posibile înnorări și ploi trecătoare dar în general vremea va fi frumoasă.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite