METEO. Vreme caldă pentru aceasta perioadă în majoritatea zonelor din țară

20 septembrie 2023, 10:17

În Capitală ne vom bucura de o zi cu soare generos, norii apar destul de rar iar vântul va fi domol. Temperatura maximă va atinge 29 de grade.

La munte, temperaturile continuă să crească, iar atmosfera va fi plăcută. Ploile pot să vină doar sporadic iar în văi și în depresiuni vor fi condiții de ceață.

Pe litoral, vantul va rămâne activ, iar temperaturile se vor situa între 24 și 26 de grade. Apa mării va avea în jur de 23 de grade.

Joi,  vremea rămâne caldă, cu temperaturi mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă. În Banat, Oltenia cât și în zona montană, vor fi înnorări în cea mai mare parte a zilei și nu este exclus să vină 2-3 stropi de ploaie. În rest, vor fi momente însorite iar vântul va avea unele intensificări în nord-vest. Maximele se vor încadra între 23 și 31 de grade.

Vremea în Europa

În Peninsula Iberică, vremea se va încălzi ușor și sunt posibile averse trecătoare, pe când în nord-vestul continentului ploile vor continua și vor fi însoțite de descărcări electrice cât și de grindină.

În nordul Europei nu vor fi schimbări majore, vor fi precipitații, iar vremea va fi mult mai răcoroasă.

În restul  continentului, în centru și sud-est atmosfera va fi destul de plăcuta și caldă, cu temperaturi în creștere.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă