METEO. Vreme caldă cu maxime între 10 și 20 de grade

21 martie 2023, 10:46

În Capitală, atmosfera se va menține închisă, norii apar în treacăt, dar nu sunt anunțate ploi. Maxima va ajunge la 18 grade Celsius.

La munte găsim vreme schimbatoare cu mulți nori, iar pe creste precipitațiile vor fi mixte. Vântul va mai avea unele răbufniri la altitudini mari.

Miercuri vom pierde câteva grade din termometre, dar chiar și așa, nu stăm deloc rău pentru perioada în care ne aflăm. Se pare că nu vom scăpa de nori și ploi în sudul, sud-estul țării, cât și la munte. În rest, va fi soare și vreme bună. Vantul va fi domol, iar maximele vor fi cuprinse între 9 și 18 grade.

Vremea în Europa

În Peninsula Iberică, vremea va fi predominant frumoasă, ploile ocolesc această zonă, pe când în țările vestice și nord-vestice sunt anunțate precipitații, dar și momente însorite. Temperaturile rămân potrivite pentru această perioadă.

În țările nordice așteptăm vreme schimbătoare, se mențin condițiile de ploaie, lapoviță și ninsoare și un vânt mai activ.

În restul continentului, în centrul și sud-estul Europei avem vreme destul de bună, chiar dacă mai sunt ceva înnorări pe parcursul zilei și ploi trecătoare. În sud, temperaturile sunt în creștere.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Cea mai puternică furtună geomagnetică din 2017 încoace afectează Pământul

Weekend cu ninsori și vânt în cea mai mare parte a țării