METEO. Toamna nu se simte încă în termometre. Ziua de marți ne aduce temperaturi mult mai ridicate decât ar fi normal pentru început de noiembrie

7 noiembrie 2023, 10:10

În Capitală vom avea o zi destul de însorită și domină atmosfera frumoasă. Nici vântul nu ne va deranja de această dată, iar temperatura va urca până la 23 de grade.

Și la munte se anunță soare în cea mai mare parte a zilei, dar apoi cerul se va înnora treptat iar la noapte va ploua în Carpații Meridionali și Orientali. Vântul va prinde putere la altitudini mari iar prin stațiuni temperaturile încă se mențin ridicate.

Miercuri, temperaturile vor fi mai scăzute decât astăzi în cea mai mare parte a țării și va ploua în majoritatea regiunilor, iar la munte la altitudini de peste 1500 de metri vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul se va înteți pe parcursul zilei iar maximele vor fi cuprinse între 12 și 22 de grade.

Vremea în Europa

În Peninsula Iberică și în vestul continentului vorbim tot despre vreme schimbătoare. Vor mai fi înnorări și ploi dar nu vor lipsi perioadele cu soare, în schimb vântul va rămâne destul de activ.

În Peninsula Scandinavă domină vremea mohorâtă cu precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare și un vânt mai insistent.

În restul Europei, în sud și în sud-est, vremea va fi predominant frumoasă și doar izolat va ploua slab. Temperaturile nu se vor modifica semnificativ.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite