METEO. Temperaturi de vară în majoritatea regiunilor. Maximele vor ajunge la 29 de grade

31 octombrie 2023, 10:04

Tot pe aici vântul se va intensifica și va sufla mai tare pe crestele montane. Dimineața este ceață prin depresiuni iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 29 grade.

În Capitală vom avea o zi foarte frumoasă, cerul va fi senin iar soarele va străluci până seara, când este posibil să vedem și câțiva nori. Vântul abia dacă se va simți iar temperatura maxima va fi de 26 de grade.

Și la munte atmosfera va fi însorită și plăcută, dar după-amiaza se înnorează în toate masivele iar spre seară vor fi averse însoțite de fenomene electrice și de vânt. Prin stațiuni temperaturile se vor menține la valori ridicate.

Miercuri, temperaturile vor scădea ușor în majoritatea zonelor, dar chiar și așa tot cald va fi pentru început de noiembrie. În schimb, se vor aduna norii din loc în loc și este posibil să plouă trecător la munte dar și în nordul, centrul și vestul țării. Vântul se va înteți pe parcursul zilei în majoritatea regiunilor dar cel mai tare va sufla la munte cu viteze de 80 de km/h. Maximele vor fi cuprinse între 11 și 25 de grade.

Vremea în Europa

În Peninsula Iberică cât și în vestul continentului vremea este schimbătoare, vor mai fi înnorări și ploi de scurtă durată, dar și perioade însorite. Vântul vă rămâne destul de activ.

Ploile nu vor ocoli nici Peninsula Scandinavă, unde se vor înregistra temperaturi destul de scăzute.

În restul continentului, în sud și în sud-est, vremea va fi predominant frumoasă, dar temperaturile mai scad puțin față de ieri.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă