METEO. Primăvara se lasă așteptată. Final de aprilie cu vreme răcoroasă

27 aprilie 2023, 09:58

La altitudini de peste 1400 sunt posibile fulguieli trecătoare, iar vântul va bate cu putere pe creste cu rafale de peste 80 de km/h, dar se va simți și în sud-vest, cu viteze ceva mai mici. Maximele se vor încadra intre 8 și 18 grade.

În Capitală, în continuare vom avea o zi cam rece  și nehotărâtă, când soare, când ploi, iar temperatura maximă nu va depăși 16 grade în centrul orașului.

La munte va fi destul de răcoare, ploile se mai domolesc, doar la altitudini de peste 1400 de metri vor fi precipitații mixte. Vântul va bate tare pe creste cu viteze de peste 80 de km/h.

Vineri, cerul va fi înnorat, dar se pare că vom scapă de ploi. Cel puțin așa arată prognoza pentru moment, însă vremea tot rece va fi pentru această perioadă. La altitudini de peste 1800 de metri vor mai fi precipitații slabe, iar vântul își va face simțită prezența în regiunile estice și sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra intre 11 și 18 grade.

Vremea în Europa

În Peninsula Iberică vremea va fi frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă, pe când în restul continentului, în vest și nord-vest cerul va fi mai mult noros, iar izolat vor mai fi ploi și descărcări electrice. În nordul continentului vor fi precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsori. În centrul și sud-estul Europei, vremea este schimbătoare, cu ploi trecătoare, iar în sudul continentului vremea va fi predominant frumoasă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă