METEO. Încă o zi cu temperaturi modeste, dar ploile încep să se retragă. Vreme mohorâtă în Capitală, posibile ninsori la munte

9 mai 2023, 10:13

La altitudini de peste 1700 de metri nu este exclus să ningă, iar vântul se va intensifica în sudul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 18 grade.

În Capitală vom avea o zi răcoroasă și mohorâtă, dar este puțin probabil să ploua. În schimb, vântul va agita atmosfera, iar temperatura maximă se oprește pe la 16 grade.

Și la munte se face mult mai frig decât ar fi normal și vor fi câteva reprize de ploaie pe parcursul zilei. La altitudini mari precipitațiile vor fi mixte.

Pe litoral, atmosfera nu va fi deloc prietenoasa, în continuare cerul va fi înnorat, iar vântul va sufla cu putere. Maximele vor fi cuprinse între 13 și 15 grade.

Miercuri, ploile se retrag, însă temperaturile rămân destul de modeste în cea mai mare parte a țării. La altitudini mari vor fi precipitații mixte, iar vântul se va simți în regiunile sud-vestice. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 20 de grade.

Vremea în Europa

În Peninsula Iberică vremea va fi deosebit de caldă, cu temperaturi ridicate pentru acest moment al anului, în schimb în țările vestice și nord-vestice norii se vor înmulți și vor lasă precipitații sub formă de ploaie.

În țările nordice vremea este în general schimbătoare cu momente însorite, dar și ploi trecătoare.

În centrul și sud-estul Europei izolat va ploua slab, dar vremea va fi în general bună.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite