METEO. 1 noiembrie cu temperaturi peste normalul perioadei

1 noiembrie 2023, 14:14

În rest, domină atmosfera însorită iar vântul se va înteți pe parcursul zilei, dar cel mai tare va sufla la munte, cu viteze de 80 de km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 grade în estul Transilvaniei pe unde va fi mai răcoare și 24 de grade în sud-estul Munteniei și sudul Dobrogei.

În Capitală este o zi mai răcoroasă decât ieri, dar tot va fi mai cald decât în mod obișnuit, așadar vom avea soare, cer curat și un vânt mai insistent. Temperatura maxima va fi de 23 de grade.

La munte, atmosfera va fi schimbătoare, când soare, când nori, ce vor aduce ploi prin unele masive. La altitudini mari  vântul va sufla cu rafale de peste 80 de km/h iar prin stațiuni temperaturile încă se mențin ridicate.

Joi, temperaturile vor continua să scadă, iar ploile își vor face apariția de această dată în sud-estul țării. În restul teritoriului soarele va încălzi atmosfera iar vântul va adia plăcut cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 21 de grade.

Vremea în Europa

În Peninsula Iberică, cât și în vestul continentului, norii vor fi la putere iar majoritatea precipitațiilor se vor semnala tot pe aici. În Peninsula Scandinavă precipitațiile mixte devin frecvente iar temperaturile vor fi destul de modeste: 1 grad la Oslo și Copengaha, 3 grade la Stockholm.

În restul continentului în sud și în sud-est, masa de aer cald va acoperi în continuare această parte, unde maximele vor ajunge la 27 de grade la Atena 26 la Sofia, 20 la Roma.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite