METEO. Primăvara va fi înlocuită de un episod scurt de iarnă

3 aprilie 2023, 09:25

Astăzi încă avem mulți nori pe cer si va ploua mai ales in centrul si sud-vestul tarii, iar spre seara precipitatiile se vor extinde in majoritatea regiunilor. La munte vor fi lapoviță si ninsori la altitudini mari, iar vântul se va intensifica aproape peste tot. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 si 16 grade.

În Capitală ce-i drept nu prea zărim soarele, cerul va fi acoperit, iar spre seara se aduna norii si va ploua. Temperatura maxima va fi de 16 grade.

LA MUNTE atmosfera se va menține inchisa si va continua sa ploua destul de mult. Apoi precipitatiile vor fi sub forma de ninsoare si se va depune strat de zăpada mai consistent in Carpații Meridionali si de Curbura chiar de 15…20 de cm. Vântul va sufla cu putere iar temperaturile vor fi destul de modeste….

EUROPA-

Prima zi a săptămânii va debuta cu vremea frumoasa si temperaturi in creștere atat in Peninsula Iberica cat si in țările vestice si nord vestice, nori strict decorativi si o maxima de….

Pe când in țările nordice se anunta atmosfera schimbătoare si precipitații sub forma de ploaie, lapoviță si ninsoare…

In restul continentului, in centrul și sud-estul Europei izolat sunt anuntate ploi însemnate cantitativ iar temperaturile vor fi in scădere…

Vremea de maine în țară. Iata ca accesoriul de baza va fi umbrela. Norii vor ramane in peisaj si va ploua in toate regiunile dar mai ales in sud-vest, centru si est, unde cantitățile de apa vor depăși 15…20 de l/mp. In Crișana, Banat cat si la munte vor fi ninsori, iar la altitudini mari se va depune strat de zăpada mai consistent. Vântul va sufla cu putere si se va simti cam in toate regiunile. Se va raci accentuat iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 si 10 grade, cu valori mai ridicate in Dobrogea, pana spre 13…14 grade.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Cea mai puternică furtună geomagnetică din 2017 încoace afectează Pământul

Weekend cu ninsori și vânt în cea mai mare parte a țării