Mesajul președintelui României, Klaus Iohannis: Sărbătoarea Sfintelor Paşti să ne inspire să fim mai aproape de semenii aflaţi în suferinţă, loviţi de război ori nenorociri, afectaţi de pierderea celor dragi sau de singurătate

Mesajul președintelui României Klaus Iohannis
Mesajul președintelui României Klaus Iohannis
15 aprilie 2023, 13:24

Învierea Domnului ne aduce împreună pentru a ne bucura de triumful credinţei asupra morţii şi a suferinţei. În aceste momente de intensă bucurie spirituală, transmit urări de sănătate, pace și prosperitate tuturor românilor ortodocşi, greco-catolici, armeni şi neoprotestanţi, aflaţi în ţară ori în comunitățile diasporei.

Sărbătoarea Sfintelor Paşti să ne inspire să fim, cu un gând bun şi un gest de solidaritate, mai aproape de semenii aflaţi în suferinţă, loviţi de război ori nenorociri, afectaţi de pierderea celor dragi sau de povara singurătăţii. Călăuziți de lumina iubirii lui Hristos, să dăruim înţelegere, compasiune şi sprijin tuturor celor care au nevoie de ajutorul nostru.

Sfintele Paşti să ne întărească în credinţă şi speranță, să ne călăuzească pe mai departe cu lumina Învierii Domnului, spre împlinirea binelui comun.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite