Mesajul MS Margareta, de Ziua Mondială a Crucii Roșii, adresat voluntarilor implicați în lupta cu noul coronavirus

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei române
Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei române
8 mai 2020, 15:58

„Este o perioadă dificilă pentru toată lumea, dar văd atâta solidaritate, speranţă şi dăruire nu numai în rândul voluntarilor Crucii Roşii Române, ci şi al milioanelor de voluntari şi angajaţi din întreaga lume. Această solidaritate ne va ajuta să depăşim perioada de grea încercare prin care trecem”, afirmă MS Margareta în mesajul cu ocazia zilei Mondiale a Crucii Roşii şi Semilunii Roşii, postat pe site-ul https://www.romaniaregala.ro/.

Custodele Coroanei evidenţiază activitatea membrilor societăţilor de Cruce Roşie şi Semilună Roşie de pe tot întinsul globului în lupta cu coronavirusul.

„Zilele acestea, când răspândirea la nivel mondial a coronavirusului a afectat vieţile tuturor, voluntarii şi angajaţii societăţilor de Cruce Roşie şi Semilună Roşie de pe tot întinsul globului, în ciuda ameninţării continue a insecurităţii, au fost permanent în acţiune pentru a oferi asistenţă umanitară tuturor celor aflaţi în nevoie şi au demonstrat încă o dată că „Oriunde pentru oricine” nu sunt doar cuvinte, ci fapte”, afirmă Custodele Coroanei.

MS Margareta transmite „cele mai calde mulţumiri şi admiraţia” sa oamenilor care fac posibilă misiunea Societăţii Naţionale de Cruce Roşie, voluntarilor şi angajaţilor pentru „devotamentul, curajul, implicarea şi munca lor neobosită, precum şi donatorilor generoşi”.

„Vă invit să rămâneţi alături de Crucea Roşie Română, pentru ca împreună să privim spre viitor cu încredere. La mulţi ani!”, a mai transmis Custodele Coroanei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite