Mesajul lui Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, pentru presa din România: NU am pus capăt acordului nostru. Muncim din greu pentru a termina anul în forță

3 septembrie 2018, 21:59

Un mesaj rapid pentru fanii Simonei și pentru presa din România. NU am pus capăt acordului nostru. Simona a avut un an senzațional și întreaga echipă e foarte mândră de ea. Mai avem mult de muncă și muncim din greu pentru a termina anul în forță„, a scris antrenorul australian pe rețeaua de socializare.

(w500) Darren Cah

Postarea lui Darren Cahill a primit numeroase comentarii și aprecieri și a generat  un dialog amuzant: un fan i-a scris antrenorului de posibilitaea ca Simona Halep să-l fi concediat, iar el să nu fi aflat încă acest lucru. Australianul a răspuns, amuzat: „Poate”.

(w500) Darren Cah

Anterior acestei potări, Cahill a reacționase pe Twitter la un comentariu,  după ce comentatorii de la US Open au vorbit în direct despre posibilitatea ca australianul să îl ajute pe compatriotul Nick Kyrgios să își pună în valoare talentul.  „Sunt singura persoană care crede că e lipsă de respect din partea comentatorilor să discute despre posibilitatea ca Darren Cahill să-l antreneze pe Nick Kyrgios, când  el este antrenorul Simonei Halep?”, a scris o suporteră pe contul de Twitter al australianului. „Nu, şi eu cred că e o lipsă de respect. Foarte bine ai spus”, a replicat Darren Cahill.

La întoarcerea din Statele Unite, după eliminarea încă din primul tur la US Open, Simona Halep le-a declarat jurnaliștilor prezenți la aeroport că Darren va fi în continuare antrenorul ei și că au colaborare excelentă. De altfel, în presă apar zvonuri privind  posibila plecare a tehnicianului australian din echipa Simonei de fiecare dată când sportiva pierde un meci important.

Cahill este antrenorul Simonei din  2016, deși au lucrat împreună și înainte.  Alături de australian, Simona a devenit numărul 1 WTA în octombrie 2017, poziție pe care o ocupă și astăzi, și a cucerit primul turneu de Mare Șlem al carierei, anul acesta la Roland Garros.

(w500) Simona Hal

(w500) Simona Hal

(w500) Darren Cah

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite