Mesajul de Crăciun al Reginei. Elisabeta a II-a se declară o bunică ocupată și face un apel la pace și respect

26 decembrie 2018, 18:37

Materialul video de Crăciun al Reginei Elisabeta a II-a a fost prefațat de un colind al corului King’s College.

Din decorul somptuos al Palatului Windsor, suverana a vorbit despre centenarul Primului Război Mondial și aniversarea forțelor aeriene britanice, dar și schimbările din viața personală.

A fost un an plin și pentru familia mea. Cu două nunți, doi copii și un al treilea pe drum, suficiente motive să țină o bunică ocupată. Cu toate schimbările pe care le-am văzut de-a lungul anilor, credința, familia și prietenii au fost nu doar constante în viața mea dar și o sursă de confort și liniște sufletească.

Regina Elisabeta a II-a a făcut și un apel la înțelegere și respect între oameni, care în ciuda diferențelor profunde de opinie, aluzie evidentă la Brexit, pot găsi lucruri în comun. În final, suverana a vorbit despre importanța acestei sărbători și relevanța pe care încă o are în 2018.

Atunci când s-a născut, puțini l-au primit pe Isus. Acum miliarde cred în el. Cred că mesajul său de pace îi bunătate pe pământ este mereu actual. Și trebuie luat în seamă de toți pentru că este la fel de necesar și astăzi. Crăciun Fericit tuturor!

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă