Mesajul Ambasadei Suediei, după ratarea calificării la EURO 2020 de către tricolori: Mulțumim pentru meci și atmosferă! Mult succes jucătorilor Echipei Naționale a României mai departe!

Mesajul Ambasadei Suediei după meciul România-Suedia 0-2
Mesajul Ambasadei Suediei după meciul România-Suedia 0-2
16 noiembrie 2019, 10:35

Mulțumim pentru meci și atmosferă! Mult succes jucătorilor Echipei Naționale a României mai departe!”, au transmis reprezentanții Ambasadei Suediei în România, pe pagina de Facebook.

Echipa națională de fotbal a României a fost învinsă de Suedia, scor 0-2, vineri seara, pe Arena Națională, în penultima rundă din grupa F de calificare la EURO 2020.

Astfel, România a ratat calificarea la Campionatul European din 2020, după ce a acumulat 14 puncte în primele nouă runde. Ultimul meci, fără miză reală, va avea loc luni, la Madrid, contra Spaniei.

Deşi nu mai poate obţine calificarea la EURO 2020 din preliminarii, tricolorii vor mai avea o şansă la barajul din Liga Naţiunilor, care presupune disputarea a două runde (semifinală şi finală) împotriva unei adversare care urmează să fie desemnată. Tragerea la sorţi pentru acest baraj va avea loc vineri, 22 noiembrie.

Înaintea meciului România- Suedia, Ambasada Suediei la București, cunoscută pentru postările sale inedite, deosebit de apreciate de internauți, a avut un alt mesaj, însoțit de hasgtag-ul #fairplay.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite