Oamenii transmit mesaje emoționante despre personalitatea Reginei Elisabeta a-II-a

9 septembrie 2022, 09:16

Sute de oameni s-au strâns în faţa Palatului Buckingham înainte şi după anunţul decesului reginei Elizabeth a II-a. Ei au cântat God Save the Queen şi God Save The King pentru noul rege, Charles al III-lea.

Zeci de oameni s-au adunat şi la castelul Balmoral. Poliţia a înlăturat barierele care blocau porţile Castelului Balmoral, pentru a permite publicului să depună flori pentru regină.

A fost o minunată inspirație pentru țară și fiind astăzi aici, sunt onorat să îmi arăt respectul, a spus o femeie.

”Simt că ea este bunica tuturor, este ca bunica națiunii. E drăguț într-un fel să ne putem aduce omagiul și să fim la Londra pentru un moment ca acesta și putem să fim printre ei și să arătăm cât de mult a însemnat ea pentru noi cu adevărat” ”Nu sunt regalistă, dar cred că a fost o mamă pentru noi toți, nu-i așa? O femeie uimitoare, uimitoare. Cred că i-a ținut pe toți împreună”, au precizat alte două femei.

Este o filă de istorie care dispare astăzi. Cred că el este personalitatea secolului al XX-lea, așa că astăzi ne simțim puțin orfani, este amețitor și îmi este greu să-mi imaginez consecințele, a spus un cetățean francez.

Era o persoană excepțională, cunoștea războiul și o mulțime de evenimente incredibile. Sunt toate generațiile și ea nu mai este acolo, e destul de ciudat. Nu am cunoscut niciodată lumea fără ea. Este ca și cum ar fi dispariția unui mit, a adăugat un alt bărbat.

Ea a întruchipat timpul nostru, a fost o mare doamnă. Imaginea pe care o am despre ea este când era asistentă în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și tot ce a făcut atunci, a mărturisit o franțuzoaică”.

Taximetriștii din Londra au adus un omagiu emoționant Reginei Elisabeta. În liniște, aceștia și-au poziționat mașinile negre în coloane pe o stradă a capitalei britanice.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite