Mesaj pentru tinerii din Europa de la Theodor Andrei, câștigătorul Selecției Naționale Eurovision România: ”Secretul fericirii este să iubești sincer și liber”. Omul momentului, invitat la Ora de Știri

12 februarie 2023, 18:44

Mesajele fanilor au început să curgă după încheierea Selecției Naționale și anunțarea câștigătorului.

„Le-am citit pe cele de pe Instagram. Nu am reușit să le citesc pe toate. Am încercat să le citesc și aseară, și în cursul zilei de azi. Dar o să mă țin de promisiune și o să le citesc până la capăt”, a spus el, la „Ora de Știri”.

„Este adevărat că piesa nu este pentru oricine. Piesa, separat de show! Show-ul în sine vreau să-l folosesc ca pe o unealtă pentru a duce mesajul piesei, care este unul pe care îl poate înțelege oricine și cu care se poate identifica oricine. Folosesc show-ul acesta ca pe o unealtă ca să duc mesajul mai departe și să ajungă la toată lumea. Piesa, evident, ca și oricare altă piesă din finala Eurovision, are un traseu controversat, întrucât întotdeauna după un concurs atât de mare vin și păreri atât de multe”, a spus Theodor.

„Piesa o să rămână în engleză și română”, a precizat el.

CITEȘTE și: ”România și-a ales reprezentantul Eurovision. Theodor Andrei, invitat la TVR INFO: ”Am crescut pe scenele din țara asta și din afară. Tot ce s-a întâmplat până acum a fost aspirând la momentul ăsta”

Mesaj pentru tinerii din Europa

„Secretul fericirii este să iubești sincer și liber, indiferent pe cine ar fi, indiferent de orientare, nume, culoare sau alte bariere impuse tot de noi, în scopul de a ne distanța în mod pueril, din cauza unor vremuri care ne-au forțat să ne îndepărtăm. Cred că 2023 reprezintă punctul perfect să ne întoarcem împreună și să dăm mână cu mână sau, mă rog D.G.T. cu D.G.T”, a transmis, la „Ora de Știri”, Theodor Andrei, cel care ne va reprezenta în finala Eurovision 2023, la Liverpool, în luna mai.

Theodor Andrei este elev în ultimul an de liceu la Colegiul Naţional de Arte „Dinu Lipatti” şi se mândreşte deja cu peste 200 de premii câştigate în Festivaluri Naționale și Internaționale de muzică. Până acum a compus peste 100 de melodii, iar anul trecut a câştigat Premiul Myosotis pentru cea mai bună creație a unui cantautor, pentru piesa „Artist” de pe albumul „FRAGIL”.

D.G.T. și visul de a aduce trofeul Eurovision în România

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite