Mesaj de la medici. Sărbătorile să îi găsească pe toți românii sănătoși și uniți în fața acestui război cumplit care a afectat viața tuturor

24 decembrie 2020, 10:57

Chiar dacă au fost în alertă continuă de mai bine de 10 luni şi sunt la limita rezistenţei, personalul medical de la Timişoara este optimist. Deşi admit că sărbătoarea Nașterii Domnului este umbrită de situația epidemiologică actuală și de problemele cauzate de aceasta, medicii de la spitalul Victor Babeş, ne transmit să privim înainte cu speranță și să avem grijă de noi și de cei dragi nouă.

Spitalul Victor Babeș din Timișoara este în linia I în lupta cu noul coronavirus încă de la începutul pandemiei. Personalul medical este alături de pacienți și acum pe perioada sărbătorilor de iarnă, pentru că problemele și boala nu dispar și revin după aceea.

Acum, în prag de sărbătoare, le transmit tuturor să își mențină speranță revenirii la normalitate, iar sărbătorile să îi găsească pe toți românii sănătoși și uniți în fața acestui război cumplit care a afectat viața tuturor, dar care poate fi învins cu răbdare, înțelepciune și cumpătare.

Așa cum au transmis autoritățile, toate restricțiile se mențin pe perioada sărbătorilor, mai ales cele de noapte, așa că petrecerile de Crăciun și Anul Nou sunt interzise, iar oamenii nu au voie să iasă pe stradă după ora 23 pentru a sărbători așa cum se întâmplă în fiecare an.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite