Mercedes sprijină logistic Federaţia Română de Scrimă

29 august 2017, 21:31

parteneriat

Federaţia de scrimă e singura care a adus aur României la Jocurile olimpice de la Rio, prin echipa feminină de spadă.  La un an de la performanţa obţinută în Brazilia, Autoklass a pus la dispoziţia Forului un Mercedes Vito 116, pentru deplasările pe care micii scrimeri le vor efectua. Mai mult dealerul Mercedes va schimba autovehicolul la fiecare 6 luni, astfel încât viitorul scrimei româneşti să beneficieze de cele mai bune condiţii de drum.

parteneriat

Directorul Autoklass Pipera, Aurelian Cârlan, s-a arătat extrem de fericit de reacţia micuţilor în momentul în care au văzut noua maşină cu care vor face deplasările. El i-a rugat în glumă pe membrii federaţiei să aibă grijă de microbuz în acelaşi mod în care au  grijă şi de micuţi. „Nu garantăm că cei mici vor face performanţe mai bune, acum că au la dispoziţie acest Vito, dar cu siguranţă vor ajunge la competiţii în condiţii optime.”

parteneriat

Preşedintele Federaţiei Române de Scrimă Laura Badea, a apreciat faptul că acum deplasările se vor face în condiţiile cele mai bune, spre deosebire de modul în care aveau loc pe vremea când ea activa ca sportivă.

parteneriat

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite