Membru din staff-ul tehnic al echipei Universitatea Craiova, depistat pozitiv cu noul coronavirus

Coronavirus la Universitatea Craiova
Coronavirus la Universitatea Craiova
21 iulie 2020, 09:46

„Din păcate, în urma testului COVID-19 efectuat astăzi (n.r. – luni), un membru al staff-ului tehnic a fost depistat pozitiv, în timp ce un alt membru al staff-ului este cu rezultat neconcludent. Întreg lotul de jucători şi restul staff-ului tehnic – negativi”, se arată în comunicatul citat.

Gruparea olteană menţionează că în cursul zilei de marţi va fi efectuată ancheta epidemiologică a Direcţiei de Sănătate Publică Dolj, moment în care va cunoaşte paşii care trebuie urmaţi conform procedurilor în vigoare.

Formaţia condusă de italianul Cristiano Bergodi este liderul la zi al clasamentului play-off-ului Ligii I, iar următorul său meci, din cadrul penultimei etape, este programat la 25 iulie, de la ora 21:00, în deplasare, cu Astra Giurgiu. Liga Profesionistă de Fotbal va anunţa în cursul zilei de marţi dacă partida Astra Giurgiu – Universitatea Craiova va fi sau nu amânată în actualele condiţii.

De la reluarea campionatului Ligii I la fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la angajaţii cluburilor FC Dinamo, FC Botoşani şi CFR Cluj, ceea ce a dus la suspendarea meciurilor celor trei formaţii şi deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică. De asemenea, în Liga a II-a au fost depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti şi FC Argeş.

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate patru cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite