Membrii Familiei Regale, vizibil marcați de durere. Prințesa Charlotte a atras atenția presei prin vestimentația de doliu

19 septembrie 2022, 18:46

În linia a doua a cortegiului funerar s-au aflat permanent William moșternitorul tronului, și Harry, fiii Regelui Charles al III lea, vizibil marcați de emoție.

La fel ca la începutul ceremoniilor funerare, săptămână trecută, prințul Harry a purtat costum de doliu, însă nu uniformă ceremoniala militară, la care nu mai are dreptul după ce el și soția să Meghan, au decis să se rupă de Casa Regală și să se mute peste ocean.

Camilla, Regina Consoartă, și Kate, soția prințului moștenitor, împreună cu prinții George și Charlotte, au venit cu mașina la abația Westminster.

Pe drum, Regina Consoartă a putut fi văzută cum le arată micilor prinți mulțimea de oameni din strada veniți pentru a o conduce pe Elisabeta a-II a pe ultimul drum.

Prințesa Charlotte a atras atenția presei prin vestimentația de doliu, aproape replică fidelă a mamei: pardesiu cu pliuri la spate și pălărie.

Din toate colțurile lumii au venit președinți, premieri, capete încoronate sau foști monarhi – funeraliile Reginei sunt evenimentul cu cei mai mulți și cei mai de seama invitați din străinătate: Joe și Jill biden, Emmanuel și Brigitte Macron

România a fost reprezentată de Klaus și Carmen Iohannis. Dispariția reginei Elisabeta a II a este o mare pierdere, a scris pe Twitter președintele Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis, mesaj pe Twitter Dupã ce am participat la funeraliile de stat ale Majestãții Sale Defuncte Regina Elisabeta a II-a, exprim încã o datã, în numele poporului român, întreaga noastrã compasiune pentru aceasta mare pierdere.

Margareta, Custodele Coroanei, și Principele Radu se aflã la Londra și au participat la mai multe evenimente din cadrul ceremoniilor în memoria Reginei Elisabeta a II-a.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite