Melania Trump a plantat legume în grădina Casei Albe

Melania Trump a găzduit ieri primul său eveniment în grădina Casei Albe: "Bucătaria verde", manifestare creată de predecesoarea ei, Michelle Obama, pe care actuala Primă Doamnă a decis să o continue, pentru a încuraja un stil de viaţă sănătos.

23 Septembrie 2017, 21:32 (actualizat 24 Septembrie 2017, 15:47) Știrile TVR |
$article.media.images[0].description
Melanie Trump, în grădină"

Prima Doamnă a Americii a coborât în grădina Casei Albe pentru a culege şi planta legume, alături de copiii unui club din Washington DC. A fost primul eveniment organizat în "Bucătăria din Grădină", prin care Melania Trump vrea să încurajeze un stil de viaţă sănătos.

Melania Trump: "Cred cu tărie într-o alimentaţie sănătoasă, pentru că ajută mintea şi corpul şi vă încurajez să mâncaţi multe legume şi fructe".

Grădina este de fapt cea creată în 2009 de predecesoarea sa, Michelle Obama, care a întreţinut-o pe toată durata mandatului şi a stat în centrul campaniei de luptă împotriva obezităţii infantile.
Michelle Obama: "După cules o să gătim cu bucătarii noştri şi o să mâncăm. Ştiţi ce aveţi de făcut. Hai, la treabă!"

Acum Melania Trump a păstrat grădina, legumele cultivate şi, în general, atmosfera în care se desfăşoară acest gen de evenimente. O iniţiativă lăudabilă şi chiar Michelle Obama îşi exprimase speranţa că moştenirea ei va fi continuată. Există însă şi cei care ridică din sprâncene la această nouă coincidenţă. Rămâne memorabil discursul ţinut de Melanie Trump la Convenţia Republicană, după victoria soţului său în alegerile primare, în care şi-a plagiat predecesoarea.

Melania Trump: "De la o vârstă fragedă, părinţii mi-au imprimat valori precum faptul că trebuie să munceşti mult pentru ceea ce îţi doreşti în viaţă, cuvântul dat nu se ia înapoi şi că trebuie să faci ceea ce ai spus că vei face întotdeauna".

Michelle Obama: "Eu şi Barack am crescut cu aceleaşi valori în viaţă: trebuie să munceşti mult pentru ceea ce îţi doreşti în viaţă, cuvântul dat nu se ia înapoi, să faci ce ai spus şi să îţi ţii mereu promisiunile".

La finalul evenimentului din grădina Casei Albe, fiecare copil a primit de la Prima Doamnă cadou un borcan de miere extrasă chiar din stupii grădinii prezidenţiale - tot o iniţiativă a fostei Prime Doamne, Michelle Obama.

 

Articole pe aceeaşi temă
 
*
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 22°C 24°C
IASI 22°C 21°C
CLUJ 18°C 20°C
CONSTANTA 21°C 21°C
CRAIOVA 20°C 22°C
BRASOV 18°C 20°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI