Melania Trump ”a dat like” pe Twitter unui mesaj împotriva soțului ei

Melania Trump ''a dat like'' unui mesaj împotriva soțului ei
Melania Trump ''a dat like'' unui mesaj împotriva soțului ei
3 mai 2017, 12:08

Marți seara, Melania Trump ”a dat like” tweetului scriitorului Andy Ostroy și GIF-ului viral ce arată schimbarea radicală a expresiei sale la ceremonia de inaugurare. În tweet-ul său anti-Trump, Ostroy a glumit: ”Seems the only #Wall @realDonaldTrump?s built is the one between him and @FLOTUS #Melania #trump” (”Se pare că singurul zid pe care Donald Trump l-a construit este cel dintre el și Melania Trump” ).

O purtătoare de cuvânt a Casei Albe pentru doamna Trump nu a răspuns imediat cererii revistei People de a comenta.

Deși Prima Doamnă a eliminat ”like-ul” său, pe internet zvonurile privind dificultățile de cuplu au devenit tot mai insistente.

Capturi în care se vede ”like-ul” Melaniei Trump, care nu a folosit contul oficial al Primei Doamne, @FLOTUS, ci pe cel pe care ea l-a creat în 2010, @MELANIATRUMP, au fost difuzate de revista People. Singurul tweet la care Melania a mai dat ”like” de la crearea contului datează din 2012, când fostului model i-a plăcut propriul său mesaj, ”Hello Twitter?!”.

Este foarte posibil să fie vorba de un accident sau de o piratare, scrie People. Totuși, acest eveniment intervine în momentul în care o anchetă dezvăluie disfuncționalități grave în relația cuplului prezidențial american, între ”umilință și minciuni”, comentează voici.fr.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite