Mehedinți: Circulaţia feroviară în staţia Balota este închisă din cauza deraierii unui tren de marfă

Circulație feroviară blocată în județul Mehedinți după deraierea unui tren de marfă. Accidentul s-a produs în stația Balota, când trei vagoane încărcate cu lemne au sărit de pe șine în timpul manevrei cu cuplare a locomotivei. Garnitura are 26 de vagoane și circula între Curtici și Sf. Gheorghe. La locul accidentului se intervine pentru repunerea vagoanelor pe șine și reluarea circulației. Între timp, pasagerii din trenurile care tranzitează zona vor fi preluați și transbordați cu mijloace auto între Drobeta Turnu Severin și Prunișor.

24 Noiembrie 2021, 11:48 (actualizat 24 Noiembrie 2021, 12:10) |
Tren de marfă deraiat în Mehedinți
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Trenul de marfă are în compunere 26 de vagoane încărcate cu lemne şi circula în relaţia Curtici - Sfântu Gheorghe.

"Deraierea celor 3 vagoane s-a produs pe linia 4, în timpul manevrelor de cuplare a locomotivei. Personalul de specialitate al SRCF Craiova, prezent la faţa locului, va lua toate măsurile care se impun în astfel de situaţii, pentru intervenţia cu utilaje necesare repunerii pe şină a vagoanelor şi eliberarea gabaritului, în vederea reluării traficului feroviar în staţia Balota", se precizează într-un comunicat al CFR SA.

Pentru menţinerea continuităţii transportului feroviar de călători în sudul ţării, SRCF Craiova va asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto pe relaţia Drobeta Turnu Severin - Prunişor, până la finalizarea intervenţiilor din staţia CF Balota.

"Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru întârzierile care se vor înregistra în circulaţia trenurilor pe raza Regionalei CF Craiova, urmare producerii acestui eveniment, cu precizarea că personalul feroviar va colabora permanent cu reprezentanţii operatorului de marfă şi va asigura tot suportul tehnic necesar pentru repunerea pe şină a vagoanelor şi restabilirea circulaţiei în condiţii normale de trafic", arată sursa citată.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 9°C 5°C
IASI 7°C 1°C
CLUJ 1°C -2°C
CONSTANTA 7°C 4°C
CRAIOVA 8°C 2°C
BRASOV 3°C -2°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI