Meghan, prinţesa de la Hollywood. 800 de invitaţi vor participa la nunta lui Meghan cu Harry

2 mai 2018, 14:05

De departe nu se vede forfota din interiorul capelei Saint George unde se fac ultimele pregătiri de nuntă. Vor fi câteva sute de invitaţi, mulţi cu sânge albastru, aşa că organizatorii trebuie să se asigure că fiecare va ajunge la locul care îi este deja destinat. Numai 800 de persoane încap în capelă. Ultima nuntă care a avut loc aici a fost chiar a tatălui său, Charles, cu iubita lui, Camilla Parker Bowels. Prima cununie datează din 1863 când Regele Edward al VII-lea şi regina Alexandra şi-au unit destinele aici. Construită la sfârşit de secol XIV început de secol XV, capela este un loc intim, special ales de cei doi.

Meghan şi Harry au ajuns să fie unul dintre cele mai populare şi iubite cupluri din Marea Britanie şi lume. Ea, actriţă de succes la Hollywood, divorţată şi mai mare decât el cu trei ani, el, prinţ, ofiţer în Armata Regală, ocupat mereu cu opere de caritate. Dar nici Meghan Markle nu-i străină de acţiunile de binefacere.

În urmă cu doi ani, actriţa Meghan Markle a ajuns în Rwanda în cadrul proiectului World Vision, un program care ajută copiii din întreaga lume.

“Dacă ar fi întâlnit-o pe Megan acum 10 ani, când el era un tânăr furios, petrecăreţ, probabil că ea ar fi zâmbit, ar fi spus ceva drăgut şi şi-ar fi văzut de drum. Dar s-au întâlnit tocmai când Harry chiar îşi căuta o parteneră, iar ea făcea acelaşi lucru”, susţine Andrew Morton, autorul biografiei “Meghan: o printesa la Holywood”.

Şi aşa, o întâlnire aranjată a devenit o poveste de dragoste demna de filmul care va avea premiera cu doar şase zile înainte de nuntă.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite