Meghan Markle a fost catalogată drept netalentată, în urma eșecului colaborării contractuale cu Spotify pentru podcastul „Archetypes”

Harry și Meghan Markle
Harry și Meghan Markle
27 iunie 2023, 09:50

Jeremy Zimmer, directorul executiv al United Talent Agency (UTA), ar fi făcut aceste comentarii în timpul unei discuții despre podcasting și despre rolul celebrităților, în cadrul unui festival de publicitate din Cannes, Franța, potrivit unui raport al site-ului Semafor.

Se pare că într-un interviu s-a vorbit despre Markle și despre rezilierea contractului de 20 de milioane de dolari pe care ea și soțul ei, prințul Harry, ducele de Sussex, l-au semnat cu Spotify pentru ca firma lor Archewell în 2020 să producă podcasturi care să evidențieze și să valorifice diverse perspective și voci.

„Se pare că Meghan Markle nu era un mare talent în lumea audio, sau nu neapărat orice fel de talent”, ar fi spus Zimmer. „Și, știți, doar pentru că ești faimos nu înseamnă că ești grozav la ceva”, a adăugat el.

Săptămâna trecută, Bill Simmons, fondatorul rețelei de podcasturi Ringer, pe care a vândut-o în 2020 către Spotify pentru 196 de milioane de dolari, i-a acuzat pe soții Sussex că sunt „escroci” într-un discurs impregnat de înjurături în propriul său podcast.

The Guardian a luat legătura cu Zimmer, și cu reprezentanții Archewell, pentru comentarii.

Spotify a renunțat la contractul pentru podcastul Archetypes după ce au fost realizate doar 12 episoade, în care Markle discuta cu prieteni și celebrități, printre care Serena Williams, Mariah Carey și Trevor Noah.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă