Miting de amploare la Moscova pentru a marca un an de război și Ziua „Apărătorilor patriei”

Miting la Moscova
Miting la Moscova
22 februarie 2023, 13:55

Moscow Times relatează că o instituție guvernamentală a forțat 70% dintre lucrătorii săi să meargă la mitingul prorăzboi de astăzi, unde organizatorii au promis, de asemenea, că vor distribui participanți mese calde și steaguri rusești.

Mijloacele de informare rusești au distribuit imagini care arată mulțimile mergând spre locul de desfășurare, care a găzduit finala Cupei Mondiale de fotbal în 2018.

Contul de Twitter al Novaya Gazeta spune că voluntarii au înființat „bucătării de tabără” pentru ca oamenii să guste din rațiile militare.

Oamenii sunt aduși cu autobuzul din alte orașe pentru a se asigura că prezența este bună.

Imagini cu reclame care circulă pe Telegram promit participanților 500 de ruble (6,69 dolari; 5,54 lire sterline) de căciulă.

De asemenea, multe dintre ele fac apel direct la studenții universitari: „Studenții care doresc să participe la eveniment vor fi scutiți de la cursuri pentru întreaga zi”, se arată într-unul dintre ele.

La concert a sosit și Vladimir Putin, care în apariţia sa de doar câteva minute le-a adus un omagiu militarilor ruşi desfăşuraţi în Ucraina şi care „luptă cu eroism, curaj şi valoare”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite