Medicul pediatru Mihai Craiu renunță la proiectul “Spitalul Virtual pentru Copii”: “Sunt câțiva părinți ce au copiii în viață datorită SVC. Dar sunt și foarte mulți pe care îi irită cele scrise aici”

Dr. Mihai Craiu
Dr. Mihai Craiu
3 decembrie 2021, 14:58

“Cred că explicațiile nesolicitate nu aduc nici un fel de beneficii, în România.

Probabil că trebuia să fac acest efort cu mii de răspunsuri și comentarii, aici în SVC, în toți acești aproape 4 ani. Un efort voluntar (adică neretribuit în nici o formă, nici direct, nici indirect) destinat unei utopii…

Nu spun că nu a folosit nimănui… Probabil că unora le-a fost de folos. Sunt câțiva părinți (știu ei care) ce au copiii în viață datorită SVC. Dar sunt și foarte mulți pe care îi irită cele scrise aici și nu au altă soluție mai buna decât „producțiile” suburbane.

Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați ajutat să înțeleg.

Să înțeleg că este inutilă orice construcție în acest spațiu virtual al Social Media. In afară de ură și frustrare nu există nici o altă consecință care să se repete iar și iar…

Am altele mai bune de făcut, la spitalul real… Cu pacienții internați, cu studenții, cu rezidenții.

Cam asta a fost”, a scris doctorul Mihai Craiu, medic primar pediatrie la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei şi Copilului „Alessandrescu-Rusescu” din Bucureşti.

Medicul Mihai Craiu a lansat în 2017 proiectul “Spitalul Virtual pentru Copii”, prin care le oferă părinților și colegilor medici/asistenți o platformă pentru discutarea temelor de sănătate în pediatrie, cea mai importantă fiind vaccinarea, bazându-se pe informații și dovezi din surse reputate.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite