Medicii mexicani au examinat cele două entităţi considerate non-umane și au concluzionat că acestea sunt corpuri întregi care nu au fost asamblate sau manipulate

19 septembrie 2023, 15:05

Guvernul din Peru, unde au fost găsite entitățile, susține că acestea sunt de fapt obiecte preistorice.

Medicii mexicani au analizat în laborator cele două entități care au șocat lumea întreagă. De mici dimensiuni, cu un cap proeminent, trei degete și membre subțiri, acestea sunt considerate de un jurnalist și expert ufolog, ca fiind de origine extra-terestră. A fost acuzat de unii experți că a folosit oase de animale că să compună figurinele, lucru infirmat acum de analizele medicilor.

Jose de Jeus Zalce Benitez, directorul Institutului de Cercetare al Marinei Mexicane: Primul studiu a fost la computer tomograf, al doilea a fost o simplă radiografie, iar al treilea o fluoroscopie. În toate cele trei analize am încercat să vedem structura scheletului acestor corpuri şi am putut să determinăm că sunt schelete întregi care nu au fost modificate sau asamblate din alte bucăţi.

Analizele au venit după ce o serie de teste ADN nu arată niciun fel de asemănări cu ființe terestre din ce știe până acum umanitatea. Jurnalistul și ufologul Jaime Maussan a mers cu cele două exemplare în Congresul mexican într-o prima acțiune de acest fel din lume, unde a fost audiat în cadrul unei comisii care analizează fenomene și obiecte neidentificate.

Jame Maussan, jurnalist şi ufolog: Este cel mai important lucru din istoria umanităţii, este o şansă să evoluăm, să creştem şi poate chiar să iniţiem un contact cu alte inteligenţe. Cred că acest fenomen este singurul care ne oferă ocazia să ne apropiem.

Pe lângă acuzațiile de înșelătorie, cazul a generat și o disputa diplomatică. Cele două figurine au fost descoperite în Peru și nu este clar cum au ajuns în posesia jurnalistului mexican.

Guvernul de la Lima insistă că sunt de fapt obiecte preistorice cu o vechime cuprinsă în 900 și 1800 de ani. Și NASA este contrariată și cere acces pentru a studia cele două entități.

Legislativul mexican a spus că va continua această anchetă și va decide dacă este necesară o schimbare în legislația curentă, lucru care dacă se va întâmplă ar face din Mexic prima țară din lume care recunoaște oficial existența extratereștrilor pe Pământ.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite