Medicii din Australia fac eforturi să salveze cât mai multe animale. A fost înființată o infirmerie pentru cangurii care suferă de arsuri

10 ianuarie 2020, 12:05

Așa a mai apărut o infirmerie pentru cangurii care suferă de arsuri. Acest marsupial nu ar mai fi rămas în viată dacă nu ar fi fost găsit de un voluntar.

Este îngerul păzitor al animalului pe care l-a botezat șansa. Cangurul își revine încet.

El este un caz fericit, pentru ca mulți nu au supraviețuit. Asemenea infirmerii au fost improvizate în toată Australia și sunt primite toate animalele care au nevoie de ajutor.

Mii de australieni au demonstrat vineri în mai multe orașe din țară pentru a cere demisia prim-ministrului Scott Morrison, din cauza lipsei sale de acţiune în fața incendiilor forestiere, dar și a lipsei de angajament contra crizei climatice, transmite EFE.

„Protestăm deoarece aceste incendii nu au precedent, ţin din septembrie, şi avem nevoie de acţiuni urgente împotriva acestei situaţii şi a crizei climatice”, a spus, pentru EFE, Anneke De Manuel, una din organizatoarele protestului studenţilor ecologişti Students for Climate Justice şi mişcării Extinction Rebellion.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite